Puzzletome Home Page Puzzletome
Discuss all aspects of the Puzzletome website
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Post new topic   Reply to topic
View previous topic :: View next topic  
Author Message
xyphic
Forum git


Joined: 14 Sep 2003
Posts: 2692
Location: Cambridge, UK

PostPosted: Thu Jun 07, 2007 11:09 pm    Post subject: Site issues -- 7th June 2007 Reply with quote

Hi all,

Our hosts upgraded the server that our site is hosted on today. I've already heard of report of progress that has been lost. I'd appreciate it if anyone who has noticed anything strange with the site could please PM me with details. That way I can work out exactly how much data (if any) has gone missing due to the upgrade.

Thanks,
xyphic
_________________
Puzzletome - Confusion now hath made his masterpiece!
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website Yahoo Messenger MSN Messenger
legs
Is thy name Mouldy?


Joined: 30 Jan 2004
Posts: 250
Location: Hiding from SparkPlug, he is a bully

PostPosted: Fri Jun 08, 2007 3:09 am    Post subject: Reply with quote

well i put 2 posts up last night my time now they are gone but wasnt sure if it was because I had done something wrong or if the site just plain didnt recognise me anymore lmaooooooooooooooooo
_________________
***censored*** (and not by me)
Back to top
View user's profile Send private message
DollyLama
Thou whoreson cullionly barbermonger


Joined: 28 Nov 2006
Posts: 144
Location: Sometimes I wonder.....

PostPosted: Sat Jun 09, 2007 2:12 am    Post subject: Reply with quote

Only thing I noticed, was my Norton usually stays Green saying Fraud monitoring is on, for fake websites,etc. I kept getting a Red Engine Error only on Puzzletome forum, telling me to restart my browser. No problems today, whether it was the site, or my computer, remains to be seen.
Back to top
View user's profile Send private message
Titanium22
your chamber lye breeds fleas


Joined: 14 Sep 2003
Posts: 12253

PostPosted: Sat Jun 09, 2007 7:18 am    Post subject: Reply with quote

DollyLama wrote:
I kept getting a Red Engine Error only on Puzzletome forum, telling me to restart my browser.

Yes, I had the same thing. Sad


T22
_________________
Puzzletome - for serious riddlers
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group